178

mari rullade ner till skåne i ett lila tåg och blev attackerad av en lycklig skåning i solskenet när hon hoppade av. vi hade en såndär fruktansvärt fin helg med morotskakor och försök till att skratta hysteriskt men ljudlöst samtidigt mitt i natten (omöjligt). vi stressade iväg till malmö och gav en flaska ett namn. jag försökte lära mari att prata skånska (som vanligt), det gick (som vanligt) alldeles utmärkt. vi dansade oss svettiga, lyckliga och vackra tills rösten tog slut och hela kroppen värkte. sen passade vi på att dansa lite till. om du skulle få för sig att säga ett ont ord om bob hund när jag var i närheten skulle jag trycka ner dig på marken och ge dig ett hårt slag på kinden (oroa dig inte, jag har inga armmuskler). vi köpte vinyler och jag fick setlistan som förresten var världens bästa setlista. sen sov vi och var ofräsha ett tag innan mari lämnade mig.

någon fick för sig att filma när vi dansade, förstår inte hur dom hittade tid till det. har tappat bort en såndär sladd förresten, så bilder blir det nog inte på ett tag. fml

så, HIT MOI. vad tycker du om bobsi, finis?
2011-03-30 @ 17:50:18 Permalink meningslöst Kommentarer (1) Trackbacks ()


177

det är helg och oräkneliga timmar har lags åt att lära sig onödigheter denna veckan. men nu är det helg och det kommer ungefär bli världens bästa dagar. pepp.


(ingen som ska på bob hund-konserten imorgon?)
2011-03-25 @ 21:26:28 Permalink meningslöst Kommentarer (11) Trackbacks ()


176

jag överröstas av tystnaden; tappar bort mig själv. försvinner bland tomma hatiska blickar och sömnlösa nätter. jag väntar på ditt svar tills mina ögon värker. vaknar med det isiga ljuset några centimeter från ögonen. besvikelsen träffar mig (återigen) som ett slag mot bröstet:
inget svar.
2011-03-20 @ 21:50:11 Permalink meningslöst Kommentarer (26) Trackbacks ()


175

cyklade ner till stranden idag. det var några fina plusgrader, ingen vind och en fin sol som aldrig gömde sig bakom ett enda moln. läste lite, fikade lite och pratade lite med malin. jag hade tights och ingen jacka - frös inte. älskade livet. så himla sommrigt att jag dog. alla log med.men ingenting spelar någon roll längre:
s ö n d a g s å n g e s t
2011-03-20 @ 20:32:59 Permalink Kommentarer (10) Trackbacks ()


174

inte för att mitt liv är det minsta intressant men, de senaste veckorna har varit väldigt sorgliga. det enda värt att skriva om är väl det jag tagit med mig kameran till, så:
var på en antirasistisk demonstration för ett tag sen. det var kallt men, ganska fint.
min mor fyllde 52 år med. så vi väckte henne omänskligt tidigt och gav henne halvdana presenter. sen hade hon ett kalas med, vår var det.världens finaste amanda har förresten med fyllt år. jag tog lite bilder på henne när vi var i ishallen med skolan (fikade).annars har jag mest pluggat, sovit och varit i skolan. umgåtts med folk och peppat att the kooks kommer till siesta. precis just nu lyssnar jag på bob hunds nya. vill ta livet av mig för att pete ska till sverige och att jag inte ska dit.
2011-03-16 @ 18:01:12 Permalink meningslöst Kommentarer (3) Trackbacks ()


173
jag började gråta, tönteN. för fin för sitt eget bästa.
2011-03-12 @ 20:10:49 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


172

fick ett festivalpeppsrus genom hela kroppen nyss. är så trött på allt nu, har ont i hela kroppen och ser ingen mening med det vi lär oss. emmaboda och arvika släppte iväg 50 combobiljetter på 2 minuter och jag fick tag i en. gick och log några timmar efter det. så nu är jag väldigt peppad, skulle inte haft något emot lite sommar precis just nu. ovanpå det hela släppte emmaboda finaste slagsmålsklubben och jag dog, fick ett sms, skrek till lite när jag läste det. sen dansade jag runt på stan och plingplongade på deras melodier och storlog tills jag somnade. vilka festivaler kommer jag se er på?

2011-03-04 @ 20:41:52 Permalink meningslöst Kommentarer (7) Trackbacks ()


RSS 2.0