137

har de senaste dagarna levt på omelett med broccoli, tomat, quorn, lök och ost: SJUKT GOTT JA. har sovit hela nätterna och druckit te hela dagarna. om några minuter ska jag dock ta bussen till en klädbytardag. några som hade sett mig när jag spelade här ville att jag skulle spela där. så det är planen. om jag hittar dit då. känner mig lagom oförberedd men skit samma. fina människor lär där ju vara.
2010-12-27 @ 16:01:47 Permalink meningslöst Kommentarer (1) Trackbacks ()


136

jag är verkligen dålig på att uppdatera. i alla fall, julafton. vi firar julafton väldigt svenskt och traditionellt. vi firar jul precis lika dant varje år. sedan jag föddes har jag åkt till mormor varje jul. det börjar med kramar och skratt. sen fylls det på med "lite" fika. efter det väntar kalle ankas jul. sen brukar det bli ett gigantiskt julbord, man är redan mät sedan innan men känner sig ganska tvungen att äta lite till, dels för att det är så gott och dels för att mormor sitter och säger att man ska ta lite till. sen har man helt plötsligt gått upp några kilo. höjdpunkten när man var mindre var att höra mormor säga att hon skulle gå och köpa tidningen. för att sedan sätta sig i soffan och stirra förhoppningsfullt ut genom fönstret med sina kusiner i väntan på att hon skulle vandra upp för en snötäckt backe med lyktan i hand utklädd till tomte. detta är nu förtiden mer av en trevlig stund. så vi öppnade julklappar och lekte julklappslekar för att sedan påpeka att klockan började bli mycket. att det var dags att åka hem.(jag levde på omeletten med svampsås. orkar inte hur gott det är. mormor försökte dock övertala mig till att äta av julskinkan, "du kan väl bara smaka en bit!", haha) 
skäggeT är kärlek. så, gud ju i efterskott. vad var finaste julklappen?
2010-12-27 @ 15:58:26 Permalink meningslöst Kommentarer (2) Trackbacks ()


135

julförberedelser i två dygn nu. har städat hela mitt rum, man kunde inte se mitt golv, mamma dog lite så jag var ganska tvungen. vi har klätt granen och druckit glögg. bakat pepparkakor och lussekatter. gjort ischoklad och knäck samtidigt som vi lyssnat på den juligaste julmusiken. jag har kört julkalendermaraton med alla avsnitt jag missat så att jag kan vakna upp imorgon (precis som varje jul) och se det sista avsnittet. sen har jag pratat med malin i fyra timmar, vi firade när klockan blev 00.00 genom att skriva massa fina svarta och svåra skypesmileysar. mådde allmänt bra över att vi ska träffas på tisdag. åh. 


2010-12-24 @ 01:43:56 Permalink meningslöst Kommentarer (3) Trackbacks ()


134

om ni undrar pluggade jag varje vaken timme i helgen. och igår var jag hos läkarn. sen hittade jag en secondhand affär i en källare som låg utanför centrum allt kostade tio kronor och jag var överlycklig_chei. handlade och mådde bra.
har haft en väldigt onödig dag idag. jag behövde det. har inte haft en onödig dag på väldigt länge. steg först upp och tog på mig för lite kläder. ställde mig framför spegeln och såg dum ut.tog mig till skolan. kollade på brüno med klassen. så jävla dålig film. umgicks med världens finaste människor. vi tog oss till kyrkan och hade den sista vinteravslutningen någonsin för vår del. bara en termin kvar. längtaR med stort R. vi fick våra betyg och kramades sådär extra hårt som bara vi kan.


jag gick hem genom 20 minusgrader. skåningar är bortskämda. det är aldrig såhär kallt här. usch. det gör ont att andas, det gör ont i varje muskel att röra sig. eller ja, de delarna av kroppen som inte ännu domnat bort. men jag kom hem och kände en lättnadens suck över att jag hade några veckor på mig att göra ingenting. jag är medveten om hur snabbt de kommer gå. inledde lovet med att sitta framför brasan med en kopp varm choklad, min katt och harry potter.kunde inte bli bättre. fick du en fin inledning på lovet?
2010-12-21 @ 22:51:47 Permalink meningslöst Kommentarer (7) Trackbacks ()


133åh du utseendefixerade värld, gör mig blond och onaturligt smal, visa mig din bild av perfektion.
2010-12-21 @ 20:06:15 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


132

under denna fula lilla innan_jullovet_veckan har jag inte hunnit åstadkomma så mycket, tror jag. på måndagen steg jag upp lite för tidigt för att gå ett lite för töntigt luciatåg. vi sjöng (åh så vackert) och åt oss lite fetare. tisdagen, jag har seriöst inget minne alls av vad som hände i tisdags. fan, seriöst? OFTA DET VAR DENNA VECKAN. vad hände? jag var inte medveten om att jag var så pass senil. okej, onsdagen. i skolan stickade jag vantar och dog lite. hoppade bara allmänt runt och var efterbliven, åt trerättersmiddag nio på morgonen, fin hemkunskap ja. efter skolan satt jag några timmar på stadsbiblioteket och läste sonic. virrade runt en timme innan jag hittade till ssu. det var fint, allmänt flum ba.

TORSDAGGGGG HMMMMMMMMMMMmm. juste, jultemadagen. målade på en frigolitboll, dansade runt en gran och bakade med små irriterande äckliga småbarn. usch, jag, ida och amanda höll oss på toaletten på "uterasten" JA MEN VISST 500 MINUSGRADER, TACK. åt en äcklig, torr baguette till middag för att sedan åka hem. spenderade dagen med att plugga och fira josse.

Fredagen var ganska hemsk, åkte till skolan. åkte hem efter några minuter, fick en av mina äckliga magattacker, låg på golvet och skakade/grät några timmar. pluggade några timmar (JAG VET DU ÄR INTRESSERAD) och gick en timme genom snön till bussen. flumade runt med fina människor på ssu:s julavslutning. kollade på film, hoppade runt i snön och åt mig lite fetare.
HAHA, ofta någon läst igenom detta. OM DU GJORDE DET SÅ, puss.
2010-12-19 @ 16:31:34 Permalink meningslöst Kommentarer (5) Trackbacks ()


131

2010-12-13 @ 15:46:18 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


130

mänskligheten.
2010-12-12 @ 16:10:39 Permalink meningslöst Kommentarer (2) Trackbacks ()


129

kollade (läs dregglade) igenom varje klipp på youtube innehållande pete doherty. dog extra många gånger varje gång ett klipp från arvika visades (ta mig tillbaka). intervjuer med pete är ungefär det finaste jag vet. pete är nog ungefär det finaste jag vet. somnade och vaknade. har slagit mig ner framför datorn med ungefär 10 koppar te, pepparkakor och plugg. lyssnar på broder daniel och dör.

vill inte befinna mig i skolan en sekund till och solen är redan på väg ner. skämtar du med mig? klockan är halv tre. jag bor i skåne. inte okej. och siesta, om ni ska släppa band i god tid innan julafton (som ni lovat) är det nog dags nu.
2010-12-12 @ 14:31:00 Permalink meningslöst Kommentarer (3) Trackbacks ()


128

när jag drar fingret längs konturerna av dina läppar rycker du till (du ler), mina fingrar har frusit till is och trevar sig fram. decemberkylan ger bara det du kallar vi större anledning till att alltid hålla oss några millimeter ifrån varandra. sannolikheten att omöjligheten inträffar är inte stor där jag är född. vi är knäsvaga tillsammans och när våra ben inte orkar hålla förälskelsen uppe faller vi. vi faller sakta, men är döva, blinda för hur vanlig kärleken är och vår magi är precis lika osynlig för mänskligheten som mänskligheten är för oss när du drar ditt finger längs konturerna av mina läppar och jag rycker till. dina fingrar har frusit till is och trevar sig fram. (jag vaknar)

2010-12-11 @ 21:48:25 Permalink Kommentarer (8) Trackbacks ()


127

2010-12-11 @ 19:38:10 Permalink meningslöst Kommentarer (2) Trackbacks ()


126

har befunnit mig i en onepiece det senaste dygnet, ni vet en sån dräkt barn har, modernt i norge har amanda meddelat. efter att ha spenderat lite tid i staden igår bytte jag, ida och amanda julklappar. jag och ida peppade våra färgglada ganska ocharmiga dräkter en evighet för att sedan baka grönsakspaj. alla tre liknade teletubbies och vi hann bland annat somna till en film, köra gissningsleken tre på natten, dansa runt, ta massa efterblivna bilder (som jag antar inte skulle vara så uppskattade av två personer) och göra scones. vi hann dock aldrig ta av oss de otroligt sköna tygbitarna.
2010-12-11 @ 19:36:21 Permalink meningslöst Kommentarer (0) Trackbacks ()


125

min blogg är så osammanhängande. mitt liv är så ologiskt. orkar inte med att inte vet vart jag ska befinna mig, orkar inte med min åh så dåliga planering. orkar inte med saknaden, den konstanta tröttheten, att det är mörkt och kallt när man vaknar, mörkt och kallt när man kommer hem. det var länge sedan jag sist önskade att jag kunde stanna i sängen lite till så mycket som idag. känner ingen glädje när jag kommer hem från skolan, det spelar ingen roll, det första jag gör när jag kommer hem och det sista jag gör innan jag somnar är ändå skolarbete. 


(klaga för mig, snälla. vill ha andras problem att oroa mig för, orkar inte med mina egna så meningslösa)
2010-12-09 @ 17:22:41 Permalink meningslöst Kommentarer (3) Trackbacks ()


124

går igenom hela amandas dator i jakt på fina bilder precis som den här, så. jävla. fin. dör. cyklade hit för att plugga inför ett efterblivet so-prov, det går fint. dricker te, lyssnar på kent och äter lussekatter, har det bra.

(amanda meddelar att konstverket hon håller i handen är gjort av glasspinnar och att det vackra tecknet hon gör med sin högra hand (så tuff) var nylärt.)
2010-12-08 @ 20:54:55 Permalink meningslöst Kommentarer (2) Trackbacks ()


123

orkar inte med de sista veckorna innan jullovet, lärarna försöker pressa in så mycket som möjligt under så kort tid som möjligt. plus att jag är äckligt trött och endast vill ha lov.
skriver låtar, dricker te, pratar med fina kvinnor om planer inför nyårsafton och ramlar vart jag än går. äter konstig "mat" i skolan och förstår mig inte på så mycket.

(du är så vacker när du ljuger för mig)
2010-12-07 @ 18:24:04 Permalink meningslöst Kommentarer (2) Trackbacks ()


122

Just because everything's changing,Doesn't mean it's never been this way before.
2010-12-06 @ 15:46:43 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


121


ahfast jo hej osminkad skabbig tjej som hellre dör än går till skolan imorgon ja
2010-12-05 @ 17:21:56 Permalink meningslöst Kommentarer (4) Trackbacks ()


120

sitter med hårfärgen i (äckliga utväxt, försvinn) och deppar över att bob hunds hyllningshelg (helgen v48) snart har tagit slut.
spenderade som sagt helgen hos min fina mormor. blev hämtad av den lilla röda bilen efter försenade tåg och missade bussar. har gått upp några kilo, maten är ganska oemotståndlig. vi hann äta, glo på meningslösa program, baka lussekatter, beklaga oss över all snö, spela kort, lyssna på finsk radio och vara allmänt envisa. jag fick föreläsningar om blåbär och honungs nyttighet och sov, väldigt mycket. försökte ta några bilder på damen, men hon hann hålla handen för på de flesta.glad andra advent osv.
peppar att åka till göteborg på lovet.
2010-12-05 @ 16:01:22 Permalink meningslöst Kommentarer (4) Trackbacks ()


119

(förlåt, usel uppdatering. äcklig pluggvecka, åker till mormor i helgen. är hemma till på söndag. lämna mig inte.)
han kysste allt blod till din hud.
2010-12-02 @ 17:43:47 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()


RSS 2.0