187

rabarberpaj innebär bara en sak för mig. fetma
2011-04-30 @ 00:20:19 Permalink meningslöst Kommentarer (4) Trackbacks ()


186

påskhelgen: påskäggsmålande, lasagneskapande, morotskaka, alfapet, saknadstjärnsysterbesök, glädje, fetma, loppisfyndande, adjösägande, goddagsägande, strandbesök, timmaravträdgårdsarbete(bonde), världensbästamormorsbesök, grillning, glädje, sömn, glädje.
2011-04-25 @ 11:02:43 Permalink meningslöst Kommentarer (9) Trackbacks ()


185

i måndags åkte vi på en ganska spontan tripp till köpenhamn och stannade där över natten. vi letade efter en H. C. Andersen-staty som inte verkade vilja att vi skulle hitta honom. det slutade med att vi bestämde att alla statyer föreställde honom. vi hade ganska stora kommunikationsproblem, men danskarna var fina även om dom kände för att sälja allt väldigt dyrt.

vi var väldigt turistiga ibland, besökte kungahus och konstiga byggnader.
men vi gick mest på fina second hand-butiker och cafén. vi hittade förresten världens finaste harry potter-affär (vi är såklart alla tre världens nördar. det bästa var hur många gamla nördar det fanns i affären. puss)
något av det bästa var nog alla timmar vi spenderade i köpenhamns fina parker. på kvällen köpte vi jordgubbar och chokladbullar, satte oss i en park och hade det allmänt asfint med massa fulla danskar.
vi bodde förresten på ett hemskt fint hotell placerat bredvid en strippklubb (det stod make your wet dreams come true på, veckans favoritskämt ungefär). vi fick världens bästa hotellfrukost och sprang runt inne på vårt rum, hade det trevligt mest hela tiden. var föresten ute på kvällen, träffade två töser som hette Uronja och Helene. asgryma danskar som visade bästa stället sådär en varm måndagskväll.
resten av tiden (helt sjukt hur mycket vi hann med) strosade vi mest runt på köpenhamns hemskt fina gator.
sen åkte vi hem, så nöjda tre levande varelser kan vara skulle jag vilja säga.
som ni säkert förstår kan jag inte visa bara med bilder hur bra vi hade det, synd för er att ni inte var med själva och förstod.
2011-04-23 @ 22:04:32 Permalink meningslöst Kommentarer (15) Trackbacks ()


184

mari och malin åkte tåg hit från göteborg i söndags, vi har haft världens bästa dagar innehållande de fulaste skratten och dåligaste skämten.
först fikade vi lite.
det var världens bästa väder så vi cyklade ner till sjön. besökte lite förfallna hus på vägen dit.
sen fastnade vi på den där lilla bryggan ett tag. mari och malin ba låg där och var assnygga
2011-04-23 @ 18:39:26 Permalink meningslöst Kommentarer (3) Trackbacks ()


183

steg upp lite för tidigt och hade teateruppvisning idag. vi höll till högsthögsthögst upp i huset på loftet och virrade runt. sminkade oss lite och sprang ner för alla trappor för att kolla på andra grupper, det var hemskt trevligt.
sen någon gång där på den tidiga eftermiddan visade vi upp vår lilla midsommarnattsdröm och var ganska hemskt duktiga. finns inga bilder på mig i mina svarta trasor runtsnubblandes i allmän ondhet så ni får en liten bild på världens finaste drottning.
jag och en hel hög andra trevliga människor spenderade några timmar på ett litet café. jag och fanny halvsov mest i en hörna hela tiden, extra fint.
vi drog oss hem och nu är jag ojsåpeppad på att få besök av två hemskt fina varelser imorgon. puss på livet
2011-04-16 @ 22:57:07 Permalink meningslöst Kommentarer (0) Trackbacks ()


182

hittade en bild på mari från bob hund-helgen, tror jag tog den när vi satt på subway och väntade på bussen mitt i natten. himla fin tös dendär mari.
2011-04-13 @ 21:10:28 Permalink meningslöst Kommentarer (3) Trackbacks ()


181

(jag såg dig djupt i ögonen när gnistan dog)
2011-04-13 @ 20:51:52 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


180

när jag inte har några bilder att visa er känns uppdateringar onödiga. har varit sjuk alldeles för länge för att inte lämnas med skuldkänslor över alla lektioner jag missar. när man inte har något bättre för sig kollar man igenom hela säsonger av big bang theory och lägger en hel dags vakna timmar på harry potter. mitt sällskap består av världens hungrigaste katt och en nackontskapande soffa. jag blir inte frestad av att resa mig när man vet att det kommer leda till känslan av att någon misshandlar mitt huvud. inte heller av att försöka andas varken genom näsan eller munnen då båda varianterna leder till obehagligheter. för tillfället ligger väl glädjen i långa samtal med fina människor. allt jag begär är att få lite sommar, inte så svårt väl?
ett litet försenat grattis till markus krunegård förresten, grattisgrattisgrattis.
fint ska det va och du är finast av alla.
2011-04-07 @ 19:14:28 Permalink meningslöst Kommentarer (3) Trackbacks ()


179stannade hemma idag för att hosta upp mina inälvor, knarka halstabletter som inte hjälper det minsta och skratta lite åt 10-timmars-förhållande-kärlek. har ni blivit lurade idag små turturduvor?

(om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig. men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag)
jag ger dig allt jag har kvar.
2011-04-01 @ 14:58:45 Permalink meningslöst Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0